logo

The first zero net energy, zero carbon emission commercial building in Mountain View!

AP+I Design
CALGreen

Location

Mountain View, CA

Architects

AP+I Design

Millworker

Mission Bell

Wood

Reclaimed Sutter Home White Oak

Unique to the AP+I Design project is the new conversational nook made with our Sutter Home White Oak. A first for our Wine Barrel Wood, the design incorporates the inside of the wine stave, which is rich with purple wine stains and crystal sediments. Applied to a circular wall, the staves give the beautiful impression of a large wooden wine barrel. With seating included, the space is the perfect setting for imagining the next great design. And if you look real close, you’ll find a secret door and pantry amid the wood staves.

This truly masterful design, built with exceptional craftsmanship, makes for a one-of-a-kind space.