logo

Facebook BBQ Shack

Location

Menlo Park, CA

Architect

Form 4

Millworker

Mission Bell

Wood

Reclaimed Ferry Morse Seed

Barn Douglas Fir

Reclaimed Georgia Pacific Douglas Fir

Mission Bell was excited to be a part of the improvements to Facebook's Lightening Shack, a barbeque restaurant located at Facebook's headquarters in Menlo Park, CA. For the shack's dining area, we manufactured planters, a seating area, a divider wall, and garbage cabinets. Staying true to their core values of being environmentally conscientious, the garbage cabinets and planters were made out of Mission Bell’s Georgia Pacific Reclaimed Douglas Fir and the BBQ fixtures were made from our Ferry Morse Seed Barn Reclaimed Douglas Fir. Creating a unique finish for the planters, seating area, and divider wall, we wire brushed the wood and applied a light green wash. We also created several other garbage cabinets made from our Georgia Pacific Reclaimed Douglas Fir for other areas throughout Facebook headquarters.