logo

IIDA 2014 Honors Award Winner

GitHub
FSC®/LEED

Location

San Francisco, CA

Architect

Fennie+Mehl Architects

Millworker

Mission Bell

Wood

Reclaimed White Oak

Reclaimed Douglas Fir

In a nod to the early days at Github where employees first collaborated in local bars, cafés, and other gathering spots, their headquarters echoes their earlier collaboration spots. Their space includes two bars, three cafés, a library, an indoor park, a museum, bleachers and even a speakeasy. We used Reclaimed Wood for a variety of areas including their reception desk, a radius bar, a Dutch door, and wood slab shelving. This, along with other areas where we provided quality work, helped land Fennie+Mehl IIDA’s 2014 Honors Award for best design.

(License code FSC-C003580)

Github at Fennie+Mehl

Fennie+Mehl

Click here to see more great photos of this award winning project.
Click here to view this article

Github at TheRegistrySF.com

The Registry

Read The Registry's article on this award winning project.
Click here to view this article