logo

2014 AIA Merit Award for Design Excellence

LinkedIn

Location

Mountain View, CA

Architect

Design Architect: Reel Grobman

Architect of Record: Kenneth Rodrigues & Associates

Millworker

Mission Bell

Wood

Reclaimed Georgia Pacific Douglas Fir

Reclaimed Kentucky Horse Fence Oak

The scope of this project touched on many areas at LinkedIn's corporate headquarters from a cafe area to a library lounge. Included in this project was the use of two different types of our Reclaimed Wood: the Georgia Pacific Douglas Fir and the Kentucky Oak Horse Fence.

For their second and third floor lounge, we built a beautiful ceiling and wall slat detail form our Georgia Pacific Douglas Fir. However, not to be outdone, the guest waiting area also features our Kentucky Oak in both the ceiling and wall paneling. The Reclaimed Wood in both of these spaces add warmth, depth, and a sense of history to the very new-aged company.

LinkedIn at The Registry SF

The Registry

Visit: The Registry - Bay Area Real Estate's website to view this project.
Click here to view this article