logo

Udemy
CALGreen

Location

San Francisco, CA

Architects

RMW-SF

Millworker

Mission Bell

Wood

Reclaimed Georgia Pacific Douglas Fir

In the heart of San Francisco, their new office takes up two floors in a mid-size high rise. Open offices, unique conversational spaces, and the warmth of wood make this space inviting and comfortable.

Exiting the elevator, you are welcomed into their reception area with a beautiful Reclaimed Wood Douglas Fir canopy. The reception desk, clad with white solid surface material, includes Reclaimed Wood signage that matches the canopy just over head.

As you walk around to their dining area, you are greeted with a matching Reclaimed Wood canopy that includes two TV monitors, a stage, and comfortable seating. Walk a little further and you will see a large open-space café with three hefty solid surface islands and a Reclaimed Wood enclosure for the lighting overhead. The space is livened up with zig-zagged upper casework and a 70’s inspired back splash.